Tio veckor, en månad…

Hemkommen efter tre dagars praktikbesök på ett antal tidningar i mellansverige, slår mig ner framför tvn, sätter igång passiviseringsapparaten och ut vrålar ”Popular” med Eric Saade. Melodifestval, suck… Inte ett av mina favoritprogram. Har svårt att uppamma minsta energi eller entusiasm för detta arrangemang.

Går in på FB istället och ser att sonens nystartade band Cylider registerat sig på sidan. De har fixat bild och allt. Kära nån… Mamma får en liten stolthetstår i ögat…

Cylinder, Fränstas stora hopp på den framtida rockscenen. (Jag, partisk?! Nu förstår jag inte…)

Min son och hans kompisar, som nu repar stenhårt inför länsfinal i UKM på lördag. Och som redan i sin korta karriär har fått två spelningar i kalendern. Ånge Kulturnatt och Träslaget.

På Träslaget ska de dessutom vara förband till Lillasyster (ja, de ska tydligen vara lite kända. Vad vet jag? Helt oinsatt, som jag är. Men sonen påpekade häromdagen att ”jag fick” sprida detta till vänner och bekanta. Nu gör jag det)

Förband till Lillasyster, alltså. Tillsammans med Kill, Kill, Pussycat.

Cylinder har funnits som band och repat i cirka ”tio veckor – en månad”, som de stolt förklarade när de blev intervjuade efter sitt första framträdande för någon vecka sedan.

Vad jag vet så har Cylinder till dags dato gjort en (1) egen låt som alltså ska ha sitt uruppförande i helgen i Östersund.

Och det – det är bra mycket större än schlagerfestivalen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: