Anna Gullmark 3.0

Sommaren har rusat iväg. Jag har packat ihop ett hem, flyttat 100 mil söderut, packat upp och börjat skapa det som ska bli ett nytt ”hemma”. Jag har rest tillbaka till Sundsvall. Lämnat över på jobbet. Lämnat över min dator… (abstinens) Och återvänt till Malmö. Imorgon börjar jag mitt nya arbete med ett första ledningsgruppsmöte.

Blev kontaktad av Sundsvalls Tidning ett par dagar innan jag avslutade jobbet på Mittuniversitetet. Ansökningarna till en av våra distanskurser i digital bildbehandling hade nått rekordnivåer och sedan hade de hört att jag var på väg att dra söderut. Lite uttalanden, tack… Delegerade snabbt över distansutbildningssnacket till min kollega, som nu får ta över arbetet med dessa kurser och därmed också alla medieuttalanden. Och ställde sedan upp på att bli intervjuad om mitt nya jobb.

Det blev en helsida i tidningen. Hmmm… Antingen var det extrem sommartorka på redaktionen den dagen, eller så förlorar Sundsvall ytterligare en ”stjärna på den norrländska himlen”. Vad tror ni? Jag tror det senare, jag 😉

Sundsvalls Tidnings webbversion

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: